Karleuša otkrila zašto je veliki protivnik vakcinacije
Jelena Karleuša

Lični razlozi

Karleuša otkrila zašto je veliki protivnik vakcinacije

Grupa od 270 ljekara iz cijele Srbije sa doktorom Tomislavom Stevanovićem na čelu iz Zrenjanina i Vladimirom Cimermanom iz Beograda podnijelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu krivičnu prijavu zbog izazivanja panike i nereda protiv 43 osobe koje su protiv vakcinacije djece.

Među njima je i pop-diva Jelena Karleuša koja je, između ostalog, otkrila da je jedna od njene dvije kćerke imala velike probleme nakon primanja MMR vakcine.

- Jedna kćerka je imala velike probleme poslije vakcinacije MMR vakcinom i mene može da optuži za neko krivično djelo samo roditelj koji nije imao nikakvih problema. Ja kao roditelj koji je imao velikih problema apelujem na vas, na zdrav razum, da imate pravo na izbor kao u svim zapadnoevropskim zemljama. Vi imate pravo u ime svoje djece da tražite dokaz da vakcina nije štetna - kazala je Karleuša.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.