U sačekuši ubijen tjelohranitelj Slobodana Šaranovića(VIDEO)
Foto: Telegarf

Na Voždovcu

U sačekuši ubijen tjelohranitelj Slobodana Šaranovića(VIDEO)

U pucnjavi u Zaplanjskoj ulici u beogradskom naselju Voždovac ubijen je državljanin Crne Gore Dalibor Despotović (37), prenijeli su srpski mediji.

Nezvanično, riječ je o vlasniku mjenjačnice koji je sa dva metka pogođen u glavu.

Pucnjava se oko 20 sati i 30 minuta dogodila na ulgu Zaplanjske i Mirča Aceva na Voždovcu.

Iz Hitne pomoći kazali su da je na mjestu pucnjave ubrzo podlegao povredama.

Policija se nalazi na licu mjesta, a napadač je pobjegao. 

Kako nezvanično saznaje N1, riječ je o obračunu kriminalnih klanova.

Telegraf prenosi da je od ranije poznat policiji kao član kriminalne grupe, a hapšen je 2010. 

Ubijeni Despotović u javnosti je poznat po hapšenju iz 2010. godine zajedno sa Milošem Kljajićem, pošto su u iznajmljenim stanovima na Karaburmi i Zvezdari, krili oružje i lažne policijske značke. Obojica su radili u obezbjeđenju Slobodana Šaranovića, piše Blic. 

Vjerovalo se da ih je upravo Šaranović poslao da likvidiraju Luku Bojovića, vođu zemunskog klana, ali je ubistvo na kraju bilo spriječeno.

"Čuo sam oko pet pucnjeva iz pištolja. Istrčao sam iz kuće da vidim šta se dogodilo, a Hitna pomoć i policija bili su tu poslije pet minuta. Međutim, koliko sam vidio bio je na mjestu mrtav, pogođen sa dva metka u glavu. To se desilo pred kraj radnog vremena, nijesam vidio napadača", kazao je komšija Zoran Milićević.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je pucao u žrtvu, a onda pobjegao automobilom koji ga je čekao. Kako se može čuti na licu mjesta, motiv ovog zločina najvjerovatnije nije pljačka, jer je novac ostao u mjenjačnici. 

Ova mjenjačnica otvorena je prije oko godinu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.