Đoković odradio prvi trening poslije operacije (VIDEO)
Novak Đoković

Đoković odradio prvi trening poslije operacije (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odradio je prvi trening poslije operacije lakta desne ruke.

Đoković je prije nekoliko dana objavio da se odlučio za "sitan hiruški zahvat", a u ponedjeljak je počeo sa aktivnim oporavkom.

"Veliko hvala svima na podršci koju sam dobio od petka i objave da sam operisao lakat. Radujem se što ću sa vama dijeliti oporavak od povrede i napredak", napisao je uz video na društvenoj mreži Instagram.

Na snimku se vidi kako u teretani radi vježbu koja simulira udarce u tenisu noseći rukav koji je imao i na Australijan openu. 

Đoković je tokom karijere osvojio 12 Grend slem turnira i 30 Mastersa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.