Pijani vozač usmrtio NFL igrača pred Super boul
Edvin Džekson

Tragedija u SAD

Pijani vozač usmrtio NFL igrača pred Super boul

Igrač Indijanapolis Koltsa Edvin Džekson poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju ujutro u Indijani.

U nersreći je poginuo i muškarac star 54 godine. Njih dvojica su stajala pored automobila kada je na njih naletio "Fordov" crni pikap i usmrtio ih.

Policija je odmah uhapsila 37-godišnjeg vozača za kojeg se utvrdilo da je vozio pijan.

Džekson je rođen 19. decembra 1991. godine, a u Indijanapolisu je igrao od 2015. godine. Igrao je na poziciji lajnbekera.

Tragedija se dogodila samo nekoliko sati pred Superboul u kojem se ove noći pola sata iza ponoći sastaju Nju Ingland i Filadelfija.

Vesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.