Uhapšen Danilovgrađanin zbog sedam krađa u Baru, Ulcinju i Podgorici
ilustracija

Sumnjiči se da je krao novčanike, telefone...

Uhapšen Danilovgrađanin zbog sedam krađa u Baru, Ulcinju i Podgorici

Službenici Centra bezbjednosti Bar su juče, postupajući na osnovu operativinih informacija,uhapsili M.I. (34) iz Danilovgrada osumnjičenog da je počinilo sedam krivičnih djela krađa na teritoriji Bara, Ulcinja i Podgorice.

On je, kako se sumnja, jedno krivično djelo počinio krajem avgusta 2017. godine u Sutomoru, na način što je iskoristio poznavanje terena na kojem je dugo živio.

-Krivično djelo je počinjeno na štetu državljanke Republike Srbije T.U, kojoj je iz kuće, kako se sumnja, otuđio novčanik u kojem se nalazilo 180 eura i lična dokumenta. Krajem oktobra 2017. godine, M.I. je, sumnja se, počinio krivično djelo krađa na štetu T.H. na način što je kroz otključana vrata ušao u kuću i otuđio mobilni telefon. Takođe, on je, sumnja se, početkom januara 2018. godine u Sutomoru iz kuće A.R. otuđio pet ribarskih štapova, veću količinu zanatskih mašina i sitnog alata, koji je, sumnja se prodao na području Bara. M.I. je, kako se sumnja, u Baru na glavnoj željezničkoj stanici u konobi „Trpeza“, iskoristio nepažnju Š.H. i sa stola otuđio mobilni telefon koji je pripadao E.D. Takođe, on je, počinio i krivično djelo krađa na štetu G.G. na način što je, kako se sumnja, u butiku „Ego“ iskoristio nepažnju supruge oštećenog G.G. i sa pulta otuđio mobilni telefon.  Na teritoriji Opštine Ulcinj M.I. je, sumnja se, počinio krivično djelo krađa na štetu M.B. kada je otuđio mobilni telefon. On je, takođe, na teritoriji Podgorice, kako se sumnja, počinio krvično djelo krađa na štetu italijanskog državljanina G.U. kada je iz hotelske sobe otuđio novčanik sa 960 eura i ličnim dokumentima - stoji u policijskom saopštenju.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru je naložio da se M.I. liši slobode i da mi se privede uz poseban izvještaj zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio sedam krivičnih djela kađa

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.