Crnogorski bokser Dilan Prašović nokautirao Mađara
Dilan Prašović s timom

Crnogorski bokser Dilan Prašović nokautirao Mađara

Crnogorski profesionalni bokser, Dilan Prašović pobjedio je nokautom u drugoj rundi iskusnog mađarskog boksera Jožefa Kormanjija, u kategoriji do 91 kilogram. Meč je održan u nedjelju, 4. februara u Budimpešti za rejting.

Ovo je sedma u nizu pobjeda Prašovića, od kojih je pet završio nokautom.

Kako je saopšteno iz njegovog tima od 15. februara mladom bokseru iz Herceg Novog slijede pripeme u Kijevu za predstojeći meč, koji će se održati 17. marta u Hanoveru.

"Nakon tog meča Dilan će se pripremati za borbu za WBC titulu prvaka svijeta za mlade.

Prašović je još jednom dobio sve pohvale brojnih menadžera i promotera, koji su bili oduševljeni njegovom tehnikom, načinom borbe i kretanjem u ringu. Iza Dilana stoji iskusan tim na čelu sa Redžom Dedeićem i njegovom bokserskom kućom iz Hanovera “Kety box promotion”", saopšteno je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.