Mišel Obama otkrila posle godinu dana šta joj je poklonila Melanija Tramp

Mišel Obama otkrila posle godinu dana šta joj je poklonila Melanija Tramp

Bivša prva dama SAD Mišel Obama konačno je, posle godinu dana, otkrila šta je bilo u plavoj kutiji iz „Tifanija“ koju joj je Melanija Tramp poklonila na dan inauguracije Donalda Trampa.

To je bio lijep ram za slike, rekla je Mišel u emisiji koju vodi Elen Dedženeris, u svom prvom pojavljivanju od odlaska iz Bijele kuće, a koja će danas biti emitovana.

„Postoji protokol. To je kao državna posjeta kada ti kažu - radiš ovo, oni stoje ovdje i drugo. Nikad ranije nije se uručivao poklon tom prilikom, tako da sam razmišljala šta da radim sa njim“, objasnila je Mišel Obama, prenosi Ej-Bi-Si njuz.

Publika se na to nasmijala, a ona je dodala da su se svi sklonili.

„Niko nije dolazio da uzme kutiju“, navela je, napominjući da ju je suprug tada spasao.

„Razmišljala sam da li treba da se slikamo sa poklonom? A onda je moj muž riješio problem. Uzeo je kutiju i sklonio je pozadi“, ispričala je bivša prva dama.

Tanjug/Rts

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.