Sestre Hadid pozirale potpuno nage, negativni komentari sa svih strana(FOTO)
Foto: teenvogue.com

Sestre Hadid pozirale potpuno nage, negativni komentari sa svih strana(FOTO)

Bela i Điđi Hadid su pozirale za februarsko izdanje britanskog "Voga". Fotografija urađeno u crno-bijeloj tehnici se mnogima nije dopala, evo i zbog čega...

Sestre Hadid nastavljaju da nižu uspjehe u svijetu mode, a poslednji je fotografisanje za kultni modni magazin "Vog". 

Điđi i Bela su se u potpunosti obnažile u novom editorijalu i pozirale jedna ispred druge, sjedeći na podu. Manekenke gledaju pravo u kameru, dok rukama dodiruju jedna drugoj tijela... 

Fotografija je izazvala buru negativnih komentara koji su bili posebno upućeni mlađoj sestri Beli. 

"Pokušavam, ali ne prepoznajem Belu. Ona izgleda totalno drugačije", Očigledno je da je Beli putem Fotošopa izmijenjeno lice", samo su neke od poruka. 

Osim optužbi za Fotošop, sestrama su gotovo svi zamjerili jednu stvar, a to je što sjede potpuno gole jedna ispred druge.

62518unuhadidsvogueforonlinejpgpagespeedce4SM3Qao1dV 

Izvor: buro247.hr

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.