Crna Gora sa Hrvatskom u plej-ofu za SP
Foto: AA

Odlučeno žrijebom u Zagrebu

Crna Gora sa Hrvatskom u plej-ofu za SP

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore u baražu za Svjetsko prvenstvo igraće sa Hrvatskom, odlučeno je danas žrijebom u Zagrebu.

Naša selekcija će u prvom duelu biti gost.

Prve utakmice baraža biće odigrane u periodu od 8. do 10. juna, a revanši od 12. do 14. juna.

Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj na programu je od 10. do 27. januara 2019. godine.

Na planetarnom šampionatu nastupiće 24 reprezentacije, od kojih 13 sa evropskog kontinenta. Četiri selekcije dolaze iz Azije, a po tri iz Afrike i sa Panameričkih igara. Jedna reprezentacija naknadno će dobiti poziv za učešće na takmičenju, čiji će mečevi biti odigrani u Kopenhagenu, Herningu, Berlinu, Kelnu, Minhenu i Hamburgu.

Do sada, plasman na Svjetsko prvenstvo izborile su ekipe domaćina - Danska i Njemačka, te Francuska, Angola, Egipat, Tunis, Bahrein, Katar, Saudijska Arabija i Južna Koreja.

Rtcg/Mina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.