Da li je zimsko vjenčanje pravi izbor?
Foto: Ilustracija, Adis Ramović

Ovo su njegove prednosti i mane

Da li je zimsko vjenčanje pravi izbor?

Vjenčanje zimi - savršen izbor za one koji ne vole duge redove u opštinama ili crkvi i koji ne mogu da podnesu toplotu u toku zabave.

U Rusiji je zima tradicionalno vrijeme sklapanja brakova i vjenčanja. Međutim, u ostalim zemljama se mladenci češće odlučuju za vjenčanje tokom proljeća i jeseni.

Ukoliko planirate zimsko vjenčanje postoji nekoliko prednosti i mana. Jedan od nedostataka vjenčanja tokom zime je to što se bijela haljina jednostavno može "sjediniti" sa bijelim pejzažima. Ali, ako želite da budete kraljica glavnog dana vašeg života dizajneri nude zimskim nevjestama više prostora za improvizaciju sa bojom odjeće.

Možete odabrati haljine u boji šampanjca, krem, ružičastoj, pa čak i zlatno žutoj ili crvenoj. Tu su i luksuzni krzneni kaputi, rukavice iznad lakta, sniježno bijele čizme ukrašene brojnim kamenčićima koje su dostupne samo nevjestama u zimskoj sezoni.

Ali, nažalost, takođe ćete morati žrtvovati nešto: zaboravite na dekolte, otvorena ramena, kratke rukave i tanke svilene čarape.

Zbog hladnog zimskog vremena ne bi trebalo da otkažete fotografisanje. Naravno, zimi je dan kraći i nije potrebno fotografisati se u prirodi. Idite u restoran sa prekrasnim enterijerom ili istorijski muzej, a možete napraviti uspješne snimke u gradskom parku ili starom zamku, u dvorištu ili na klizalištu. 

Meni takođe treba pažljivo odabrati. Ljeti biramo lagane obroke, povrće, lagano meze, voćne torte i šampanjac. Zimi možete odabrati toplo meso, peciva, palačinke, grickalice i votku, što će naročito prijati nakon opšte zabave i fotografisanja na svježem vazduhu.

Pored toga, u zimskom periodu ne morate da brinete o hladnom piću, o tome da li će znoj uništiti vašu šminku, da li će se pokvariti torta... Da, i vatromet se u zimskom periodu odvija mnogo sigurnije.

Jednom riječju, zimsko vjenčanje je idealno za parove koji ne mogu sačekati da ozvaniče svoj odnos. Štaviše, previše je argumenata "za" i premalo razloga za odlaganje ovog dugo očekivanog događaja do ljeta!

Izvor: Ženski magazin

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.