Glumica optužila Stivena Sigala za silovanje
Stiven Sigal

Glumica optužila Stivena Sigala za silovanje

Jedna žena koja je svojevremeno pokušavala da izgradi glumačku karijeru, Redžina Simons optužila je glumca i producenta Stivena Sigal za silovanje.

Ona je rekla da ju je Sigal silovao na zabavi organizovanoj povodom filma "On Deadly Ground" kada je imala 18 godina, dodajući da ju je napao na svom krevetu dok je gledala fotografiju njegove supruge na noćnom stočiću.

U intervjuu koji je objavljen na En-Bi-Siju (NBC), Simons je navodni napad nazvala "veoma predatorskim, veoma agresivnim i traumatičnim".

To je druga optužba o seksualnom nasilju protiv Stivena Sigala.

Glumica Dženi Mekarti rekla je u novembru 2017. da su je Sigal seksualno uznemiravao na audiciji 1995. godine, što je glumac negirao.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.