Slika dana sa samita u Davosu: Premijer i ljubičaste čarape sa patkicama(FOTO)
Foto:AP/Tanjug

Neobičan izbor

Slika dana sa samita u Davosu: Premijer i ljubičaste čarape sa patkicama(FOTO)

Kanadski premijer Džastin Trudo iznenadio je prisutne na samitu u Davosu svojim izborom čarapa.

On je na trenutak podigao pantalone tokom razgovora sa aktivistima o jačanju položaja žena u svijetu i pokazao svima da nosi ljubičaste čarape sa žutim patkicama.

Trudo je poznat po tome da voli da nosi neobične čarape, a tu tradiciju nije prekinuo ni na ovogodišnjem Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu gdje je dobio i odgovarajući poklon.

Tan20181251213159024

Foto:AP/Tanjug

Trudo je u Davosu 2016. nosio tamnocrvene čarape sa mrtvačkom glavom i ukrštenim kostima ispod nje u fluorescentno žutoj boji.

Kanadski premijer je danas u švajcarskom zimovalištu od izvršnog direktora "Koka-kole" dobio na poklon čarape sa logom te kompanije za koju privatna televizija CTV navodi da je dugogodišnji investitor u Kanadi.

Trudo je poznat i da čarape diplomatski "uparuje" sa državnikom sa kojim se sreće pa je tako u jednoj od ranijih prilika u Montrealu na sastanku sa doskarašnjim premijerom Irske Endom Kenijem nosio čarape sa likom Čubake iz "Zvezdanih ratova" pošto je i sam Keni fan tog filmskog serijala.

Novosti.rs

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.