Snovi koji vam  otkirivaju dolazak velike ljubavi
Ilustracija

Snovi koji vam otkirivaju dolazak velike ljubavi

Vjerovatno ste nekad sanjali snove čije značenje nijeste mogli da rastumačite. Ako ste već neko vrijeme sami sigurno nijeste mogli da se ne zapitate kada će to prava ljubav pronaći i vas.

Ukoliko ste sanjali nešto od ovoga ona je tu, na dohvat ruke, ukoliko nijeste moraćete još malo da pričekate.

1. Lutka

Ovaj motiv u snu ima više značenja, ako se vi igrate s lutkom to znači svađu sa nekim, ali ako poklonite lutku to govori o dolasku nove ljubavi u vaš život.

2. Nagost

Ovaj čudan motiv često opsijeda vaše snove, a ako se skidate ili ste već goli, to govori da ćete se sa nekim tek upoznati. Ta nepoznata osoba može biti važna za vas, jer može biti osoba sa kojom možete imati romansu.

3. Posteljina

Krevet i posteljina govore da ste spremni za novu ljubav i na to da ste u mogućnosti da prihvatite nove emocije. Ako sanjate bijelu platnenu posteljinu, onda ste potpuno spremni za dolazak nove ljubavi.

4. Gusta šuma

Ako se nalazite u šumi iz koje ne možete pronaći izlaz, onda još uvijek niste spremni za novu ljubav. Uspješan bijeg iz šume znači da ste spremni za novu vezu i da će vas uskoro pronaći ljubav.

5. Sjemenke

Sjemenke su simbol plodnosti, a to se odnosi i na polje ljubavi. Ako se u snu pojavi sjetva sjemenki, onda ste spremni za nove emocije, ali ako sanjate žetvu to znači da bi trebalo da se riješite loših osobina koje su do sada sprečavale nastanak nove veze.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.