Venecija: Japanski studenti platili ručak 1.100 eura, gradonačelnik obećao da će ispraviti nepravdu
ilustracija

Četiri šnicle i prilozi

Venecija: Japanski studenti platili ručak 1.100 eura, gradonačelnik obećao da će ispraviti nepravdu

Gradonačelnik Venecije Luiđi Brunjaro rekao je da ga je razbjesnjela vijest da su četiri japanska turista platila 1.100 eura ručak, koji se sastojao od četiri šnicle, tanjira pržene ribe i vode.

Četiri studenta požalila su se policiji nakon što im je stigao račun u restoranu na Trgu Svetog Marka.

Tri djevojke koje su bile sa njima izabrale su drugi restoran, ali su i one na kraju platile 350 eura za tri tanjira paste sa morskim plodovima, javili su italijanski mediji.

venecija

Gradonačelnik Venecije obećao je da će ispraviti nepravdu.

„Podrobno ćemo ispitati ovo. Provjerićemo šta se tačno desilo. Ukoliko se ova sramna predstava potvrdi kao istinita, sve ćemo uraditi kako bi kaznili odgovorne. Mi smo uvijek na strani pravde“, rekao je Brunjaro.

Četvorica Japanaca požalili su se policiji nakon što su se vratili u Bolonju, gdje studiraju.

Italijanski mediji nisu imenovali restoran, ali su naveli da je njegov vlasnik Kineskinja, a vodi ga Egipćanin.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.