Voditelj i striptizeta demonstrirali kako se koristi vibrator ( VIDEO)
foto: Screenshot

U Jutarnjem programu

Voditelj i striptizeta demonstrirali kako se koristi vibrator ( VIDEO)

Gostovanje Branke Blek Rouz u Jutarnjem programu napravilo je pometnju na društvenim mrežama.

Naime, Branka je bila Sarapin i Dein gost, a tema je, između ostalih, bila upotreba seksualnih pomagala. Povela se tema o tome da je upotreba seksualnih pomagala u Srbiji tabu tema, budući da prodaja tih proizvoda u zemlji doživljava uspon.

S obzirom na to da kupovina seksualnih pomagala u Srbiji doživljava uspon, jedan segment emisije Jutarnjeg programa bavio se i time koliko upotreba seksualnih pomagala utiče na seksualnost.

Na ovu temu pričali su gosti profesor doktor Aleksandar Milošević, docent i seksolog Danijela Tiosavljević ujedno i psihijatar klinike Kliničkog centra i striptizeta Branka Blek Rouz.

- Žalosno je da u 21. vijeku seksualna pomagala budu tabu tema, moram da napomenem da su kroz istoriju od doba Hipokrata postojali vibratorti i seksualna pomagala, moram da kažem da su se tada tako liječile histerične žene - rekla je Branka, a docent Toisavljević je dodala:

- Sfera seksualnosti je jedna od najeminentnijih, najskrivenijih, najintimnijih tema, veoma bitna za ljudsko funkcionisanje, prepoznavanje sebe kao bića, identifikovanja sebe u smislu roda i polne pripadnosti i jedna sfera koja bi rado da se prespava posebno od strane onih koji imaju određene disfunkcije u ovoj oblasti funkcionisanja, jer je sekusalnost sfera koja je izvor enormnog zadovoljstva. Bitno je o ovome govoriti što više i razbiti određene zablude - rekla je ona.

Ona je i rekla kako psihologija objašnjava seksualna pomagala.

- Seksualna pomagala mi seksolozi koristimo u radu sa našim klijentima, to jest našim pacijentima koji imaju određene psihosekualne disfunkcije različitih vrsta.

Profesor doktor Milošević se nadovezao na priču.

- Svaki tabu koji postoji trebalo bi na naučni način polako da se otvara, jer vi ako prevedete tabu u bilo šta što je isključivo i najbolje, to će početi svi da koriste kao drogu. Mi moramo prvo da riješimo problem bijele kuge u Srbiji i da riješimo problem sekualnosti i komunikacije koja je narušena potpuno, nepoznavanje među ljudima, pa tek da u sekundarnom dijelu uz stručnu podršku riješimo problem ako je potrebno da se koriste i pomoćna sredstva - rekao je on.

Nakon ovoga, Branka Blek Rouz je gostima i gledaocima Jutanjeg programa predstavila široku paletu seksualnih pomagala, od biča i lisica, do vibratora. Ona je i objasnila kako se svako pomagalo koristi.

Ova scena izazvala je pometnju na društvenim mrežama! Malo je reći da se Tviter usijao od komentara. Reakcije su uglavnom negativne, a potkrala se i neka komična. Pogledajte u nastavku o čemu je riječ:

izvor: dnevno.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.