Što su vam toplije čarape to ćete imati bolji seks
Ilustracija

Navucite čarape i uživajte

Što su vam toplije čarape to ćete imati bolji seks

Mnogi muku muče iza zatvorenih vrata spavaće sobe, a nekada su razlog i hladna stopala.

Naizgled bezazlen problem – slaba cirkulacija i hladna stopala, mogu biti efikasan "ubica strasti". 

Raspoloženje je tu, oboje ste u zanosu, predigra počinje, poljupci, dodiri i ... ledena stopala jednog od partnera jednostavno djeluju neprijatno na drugog i ubijaju draž vođenja ljubavi. 

Nemojte da vas je sramota, navucite čarape i uživajte! 

Naime, rezultati jednog istraživanja su pokazali da je 80 odsto žena uspjelo da dostigne vrhunac u toplim čarapicama na stopalima, u poređenju sa 50 odsto koje su bile bosonoge. 

Prema mišljenju Gerta Holstega, vođe studije, osim problema sa cirkulacijom, na hladna stopala utiče i to koliko se žene osjećaju bezbijedno i udobno. 

"Dijelovi mozga odgovorni za anksioznost i strah - amigdala i prefrontalni korteks, moraju da budu 'isključeni' da bi žena postigla orgazam. Prijatno okruženje, za šta je bitna i temperature prostorije, su važan faktor postizanja užitka", zaključio je Holsteg.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.