Građanska opozicija ima previše vođa a nema viziju
Nikola Gegaj

Gegaj smatra

Građanska opozicija ima previše vođa a nema viziju

Demokratska partija socijalista (DPS) nije iznenađena nesuglasicama unutar takozvane građanske opozicije, jer ta politička grupacija nema niti viziju, niti strategiju budućeg djelovanja, rekao je funkcioner DPS-a Nikola Gegaj.

On smatra da će se taj dio opozicije teško dogovoriti i oko potencijalnog zajedničkog predsjedničkog kandidata.

"Oni očigledno ne mogu ni da održe sastanak koji su najavili još krajem novembra, a kamoli da izlaze sa jedinstvenim stavovima oko određenih pitanja. Očigledno da nemaju viziju političkog djelovanja", rekao je Gegaj za Pobjedu.

Gegaj navodi da se teško može očekivati rezultat u bilo čemu ako ne postoji izrađena strategija.

"Evidentno je da oni to nemaju. Tu ima previše vođa, a stranke u toj grupaciji, na zadnjim lokalnim izborima, u većini opština nijesu prešle ni cenzus", kazao je Gegaj.

Prema njegovim riječima, "građanska opozicija je imala niz pogrešnih poteza, od bojkota parlamenta, pa sve do nejedinstva oko predsjedničkog kandidata".

"Zbog toga sada plaćaju ceh, a birači, u kontinuitetu, od izbora do izbora okrenu im leđa. To je bilo za očekivati. Ništa novo. Isto će im se desiti i na izborima u Ulcinju i Beranama", zaključio je Gegaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.