Košarkaši

Treće kolo Top 16 faze Evrokupa

Košarkaši "Budućnost Voli" bolji od italijanskog Trenta 79:66

Perfektna igra u oba pravca tokom uvodnih deset minuta utakmice i put do nove pobjede bio je olakšan - Budućnost Voli je u trećem kolu Top 16 faze Evrokupa bila bolja od Trenta.

Plavi su do drugog trijumfa u ovoj fazi stigla zahvaljujući sjajnoj igri u prvoj četvrtini, nakon koje je semafor u Morači ispisao ogromnih +17 razlike (31:14), piše na sajtu "Budućnost Voli".

Italijanski predstavnik do kraja je pokušavao da se vrati u igru, ali bi svaki napad tima sa Apenina, ekipa Aleksandra Džikića znala da odbije. 

Najefikasniji u redovima našeg tima bili su Kajl Gibson sa 17 i Nikola Ivanović sa 16 poena, dok se kod gostiju izdvojio sjajni Dominik Saton sa 26.

Plavi u narednom kolu gostuju istom rivalu - meć u Trentu zakazan je za iduću srijedu u 19 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.