Avion s putnicima skliznuo s piste i zaustavio se tik uz more (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Turska

Avion s putnicima skliznuo s piste i zaustavio se tik uz more (VIDEO)

Avion turske niskotarifne kompanije skliznuo je sinoć sa piste po slijetanju u turskoj pokrajini Trabzon i zaustavio se na blatnjavoj padini, na samo nekoliko metara iznad mora, što je izazvalo paniku među putnicima.

Video-snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazuju kako službe pokušavaju da izvuku avion nazad na pistu.

Na fotografijama sa mjesta nezgode vidi se avion zaglavljen u blatu, prenosi AP.

1377597avionff

Svih 162 putnika i člana posade je evakuisano i bezbijedno, rekao je guverner Trabzona Judžel Javuz. 

Dodao je da uzrok nesreće još nije poznat.

Avion je poletio iz Ankare u subotu uveče a izletio je sa piste oko 2.400 metara nakon slijetanja po uslovima smanjene vidljivosti zbog kiše.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.