Vozač negirao da se zaletio na Vuksanovića: Nijesam ga ni primijetio
Vuksanović

Vozač negirao da se zaletio na Vuksanovića: Nijesam ga ni primijetio

Policija je identifikovala lice koje je automobilom, prema tvrdnjama Adrijana Vuksanovića, naletjelo vozilom na njega sinoć u Tivtu. Vozač je negirao da se zaletio u Vuksanovića ističući da ga čak nije ni primijetio, saopštila je Uprava policije.

Iz policije su potvrdili  da je Adrijan Vuksanović iz Tivta je sinoć u 23,31h telefonskim putem prijavio Dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Tivat da je u naselju Donja Lastva u Tivtu (na priobalnom putu), dok je pješačio, nepoznato lice upravljajući vozilom „VW Polo", tivatskih registarskih oznaka čiji je oznake naveo, prolazeći pored njega krenulo prema njemu, a zatim vozilom naglo skrenulo u stranu te umalo ostvarilo kontakt sa njim, te da je nakon toga to lice iz vozila glasno vikalo prema njemu.

Brzom intervencijom policijskih službenika nakon desetak minuta od prijave pronađeno je predmetno vozilo kojim je upravljao S.R. iz Tivta.

Sa S.R. je potom u prostorijama OB Tivat u 23,50 obavljen informativni razgovor povodom prijave Vuksanovića. U svojoj izjavi S.R. je negirao navode Vuksanovića, te je naveo da se vraćao iz Gornje Lastve ali da prolaskom navedenim putem nije ni primjetio Vuksanovića. Ubrzo je identifikovan i suvozač S.R, a radi se o V.S. iz Tivta. V.S. je u prostorijama OB Tivat dao izjavu identičnu izjavi S.R - saopštila je policija.

O dogođaju je upoznat državni tužilac u ODT u Kotoru koji se izjasnio da u opisanom događaju nema elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

O postupanju policijskih službenika i o stavu nadležnog tužioca je upoznat i Vuksanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.