Hapšenje policajca: Bolovanje paravan, bavio se drugim rabotama
ilustracija

Hapšenje policajca: Bolovanje paravan, bavio se drugim rabotama

Podgorička policija uhapsila je kolegu Veska Šćepanovića (35), jer su kod njega pronašli pištolj.

Policija je saopštila da je njihov kolega Šćepanović na bolovanju.

Vijesti nezvanično saznaju da u policiji dugo  sumnjaju da mu je bolovanje bilo  samo paravan i da se, navodno, Šćepanović “bavio drugim rabotama”.

Oni nijesu juče željeli da kažu koje su to druge rabote. 

Prema nezvaničnim saznanjima, neposredno prije hapšenja on je bio  u društvu bezbjednosno interesantnih lica - zelenaša. 

Izvori lista iz policije rekli su juče da se on, navodno,  često kretao u društvu kriminalaca i da ga “odavno opserviraju”.

Njegov branilac advokat Srđan Lješković, međutim, tvrdi da su neistiniti  navodi da je  Šćepanović bio u društvu bezbjednosno interesantnih lica koje se bave zelenaštvom. 

“Kada je zaustavljen bio je sam u automobilu. Na javnom mjestu nije nosio spomenuti pištolj. Priveden je i saslušan kod tužioca, koji ga je nakon uzimanja izjave pustio. Radi se o pripadniku MUP-a koji u svojoj karijeri i službi nije imao i  nema nijednu mrlju. Trenutno je na bolovanju zbog povrede koju je zaradio obavljajući posao policajca”, tvrdi Lješković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.