Zvezda poražena od Efesa
Foto:Starsport

Zvezda poražena od Efesa

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Istanbulu od Efesa sa 95:104 (21:22, 25:28, 25:27, 24:27), u utakmici 17. kola Evrolige.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Milko Bjelica sa 15 poena, šest skokova i tri asistencije, dok je Tejlor Ročesti postigao 14 poena uz četiri asistencije. Nikola Jovanović postigao je 13 poena, Matijas Lesor dodao je 11 poena i pet skokova, a Dejan Davidovac 10 poena i četiri skoka.

Efes je predvodio Zoran Dragić sa 24 poena i četiri asistencije, a Erik Mekalum u pobedi je učestvovao sa 20 poena i četiri skoka. Brajant Danston dodao je 13 poena, sedam skokova i četiri asistencije, a po 12 poena Toni Daglas i Brok Motum.

U narednom 18. kolu, u utorak, Zvezda će u Beogradu igrati protiv Himkija, a Efes dan kasnije u Moskvi protiv CSKA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.