Obustavljaju se posjete pacijentima u Kliničkom centru
KCCG

Od sjutra

Obustavljaju se posjete pacijentima u Kliničkom centru

Posjeta hospitalizovanim bolesnicima u Kliničkom centru Crne Gore obustavlja se od sjutra u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZ) a usljed povećanja aktivnosti virusa gripa kao i registrovanog broja oboljelih od bolesti koja liči na grip na teritoriji naše države.

Informacije o zdravstvenom stanju pacijenata članovi uže porodice (supružnik, roditelji ili djeca) mogu dobiti na matičnom odjeljenju putem telefona svakog dana u periodu od 14-15 asova.

"Apelujemo na građane da se pridržavaju opštih mjera prevencije, koje podrazumijevaju redovno provjetravanje prostorija, izbjegavanje bliskih kontakata sa oboljelima, izbjegavanje boravka u zatvorenim prostorima gdje boravi veliki broj ljudi, adekvatnu ishranu sa dosta svježeg voća i povrća i fizičku aktivnost. Molimo građane za razumijevanje i saradnju, kao i da se pridržavaju navedenih savjeta u cilju smanjenja obolijevanja od gripa", saopšteno je iz KCCG-a, prenosi PinkM.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.