Demokrate: DPS je u krizi na državnom i lokalnom nivou
Demokrate

Lagali Kotorane

Demokrate: DPS je u krizi na državnom i lokalnom nivou

Demokratska Crna Gora sopštila je da je predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić pružio konkretne dokaze, kako cjelokupnoj javnosti, tako i Ministarstvu unutrašnjih poslova, kojima je pobio sve prazne priče u vezi sa njegovim državljanstvom.

Oni su reagovali na saopštenje kotorskog DPS-a u kojem se navodi da Vladimir Jokić "već šest mjeseci sakriva istinu od tužilaštva i građana."

"Više zbog javnosti, nego zbog novog pucnja u prazno kotorskog DPS-a. Gradonačelnik Kotora Vladimir Jokić se istog trenutka stavio na raspolaganje nadležnim organima, upućujući ih da ga uvijek mogu naći na njegovom radnom mjestu. No, ono što je još važnije jeste da je odmah pružio konkretne dokaze, kako cjelokupnoj javnosti, tako i Ministarstvu unutrašnjih poslova, kojima je pobio sve spekulacije i prazne priče u vezi sa njegovim državljanstvom. Što se njega tiče, to je završena priča", navodi se u saopšenju.

Demokrate dodaju da je na osnovu svega, jedno istina: "DPS je sve vrijeme lagao Kotorane."

"Znaju to i DPS-ovci, iz sve tri frakcije ove partije u Kotoru. A i mogli bi malo da se pozabave sobom. Na primjer, da se zapitaju zbog čega je njihov doskorašnji koordinator za Kotor, a sad već osuđeni  šef OKG Svetozar Marović odsutan i nedostupan državnim organima i institucijama ove džave? Da li se kao osuđeno lice ruga u lice pravdi i cjelokupnom pravnom sistemu Crne Gore i da li šalje jasnu poruku građanima Crne Gore: "Ja sam slobodan, kriminal se isplati!" Pored toga, jasno je kao dan: DPS je u krizi kako na državnom, tako i na lokalnom nivou. Još je očiglednije - kad ne znaju šta će od unutarfrakcijskih borbi, pokušavaju na svaki način da ožive partiju u nestajanju. Prema tome, gospodo, savjetujemo da se okrenete sebi kako biste na narednim izborima ostvarili kakav takav rezultat koji će vam obezbjediti makar nekakvu poziciju  u opoziciji. U suprotonom, ako nastave ovako, i cenzus će vam biti daleko. Na kraju, pošto još uvijek niste odgovorili da li je tačno da deset vaših lokalnih funkcionera pored crnogorskog posjeduju i državljanstvo druge države, čija imena smo prošle godine objavili, ovog puta vas pitamo u vezi sa još jednim imenom koje predstavljamo javnosti: da li je tačno da vaš lokalni funkcioner iz Nikšića, i direktor Prve srednje stručne škole, Goran Davidović, posjeduje i  državljanstvo Repiblike Srbije , sa prebivalištem na Novom Beogradu", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.