Dragoslav Dado Šćekić, nosilac liste koalicije
Foto: Tufik Softić

Dragoslav Dado Šćekić, nosilac liste koalicije "Zdravo Berane"

Nosilac liste koalicije "Zdravo Berane" i potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Dragoslav Šćekić izjavio je danas da ne očekuje fer izbornu utakmicu na lokalnim izborima u Beranama 4. februara, ali da je koalicija na čijem se čelu nalazi spremna da odgovori na sve izazove.

"Mi ćemo biti odgovorni prema građanima koji vole Berane i koji će nam dati glas, jer znaju da se u prethodnom periodu mnogo toga uradilo i da neće dozvoliti da se zaustavi razvoj Berana i da se vrati ono vrijeme kada je DPS bio na vlasti i kada su ostavili milionske dugove, ruiniranu infrastrukturu i mnogo drugih problema", rekao je Šćekić nakon predaje izborne liste, prenose Vijesti.

On dodao da je lista ovog puta značajno izmijenjena.

"Na listi su nova lica koja su predložili odgovorni građani, oni koji žele da Berane nastavi putem zdravog razvoja, interesa građana, vodeći se prije svega domaćinskim odnosom i onim što je interes svih zajedno, a ne pojedinačnim interesima", kazao je Šćekić.

Kolaiciju "Zdravo Berane" čine SNP, Demokratski front (DF), Srpska stranka "dr Milovan Živković" i Ujedinjena Crna Gora.

"Zadovoljstvo je što smo okupili ovako značajne faktore i što idemo putem daljeg razvoja Berana, i očekujem da će ova lista postići najbolji rezultat", rekao je Šćekić.

Nakon Šćekića koji je nosilac, na listi "Zdravo Berane" slijede Radojica Živković, dr Milorad Magdelinić, Danijela Marković, Marko Lalević, Boris Boričić, dr Milovan Živković, Vida Ivanović, Darko Bubanja, Goran Kiković, Milosava Paunović, Vladan Folić, Petar Labudović, Jelena Božović, Slobodan Boban Veljić, Stefan Novović, Aleksandra L. Barjaktarović, Dalibor Kastratović, Milan Ralević, Milo Pajković, Vuko Todorović, Jasna Knežević, Milorad Đukić, dr Dražen Bojović, Ranka Tomović, Boris Bućković, Vladimir Laban, Radoš Mališić, Milena Dobrašinović, Nada Softić, Ivana Radević, Dragan Drobnjak, Željko Grozdanić, Milica Račić i Mladen Barjaktarović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.