Koalicija SDP-Demos je odgovor naprednih Berana na sve negativnosti
Mirko Pavićević

Koalicija SDP-Demos je odgovor naprednih Berana na sve negativnosti

Koalicija SDP-Demos je odgovor građanskih i naprednih Berana na sve negativnosti koje su se dešavale u našem gradu u protekle 3 decenije, ocijenio je Mirko Pavićević predsjednik OO SDP Berane i nosilac izborne liste.

Kako je naveo, kroz želju da konačno građanske partije dobiju šansu da pokažu koliko umiju, okupili su se svjesni svih problema u kojima se taj grad nalazi.

"Sa jedne strane imamo poharu od strane DPS-a i satelita sa državnog a ranije i lokalnog nivoa, a sa druge prilično nesposobnu lokalnu vlast koja nije riješila skoro ni jedno bitno životno pitanje u protekle četire godine, često praktikujući praksu DPS-a u zloupotrebi javnih resursa", istakao je Pavićević.

Tvrdi, da su se umjesto rješavanja problema sugrađana pojedinci se često bavili pitanjima koja dijele, a ne ujedinjuju Berance.

"Naš odgovor na te dvije ponude je borba za bolje uslove života, zapošljavanje, veću privrednu aktivnost, bolje uslove u školama i vrtićima. Takva je i naša lista, sastavljena od dokazanih i prepoznatih ljudi, ponosnih na sve svoje različitosti, koji žele da se razvoj Berana zasniva na radu i marljivosti, a ne političkoj podobnosti sa bilo koje adrese da dolazi", zaključio je Pavićević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.