Užice: Upucana tri muškarca
ilustracija

Užice: Upucana tri muškarca

U diskoteci "Garaža" u Javnoj garaži u Užicu noćas je došlo do pucnjave u kojoj je Đ.S. (33) iz ovog grada ranio trojicu muškaraca.

Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", do pucnjave je došlo oko 01:30 kada se Đ.S. verbalno a zatim i fizički sukobio sa radnicima obezbjeđenja.

U to gužvi potegao je pištolj i pucao ispalio dva metka u jednog od njih i pogodio da u grudi i testise.

Đ.S. je potom nastavio da puca i ranio još dvojicu gostiju - jednog u šaku, drugog u ruku.

Prema onome što se za sada zna je da su pomahnitalog napadača savladali drugi radnici obezbjeđenja i gosti, pa je i on zadobio teške povrede usljed kojih je prevežen u užičku bolnicu.

Iz ove ustanove je saopšteno da niko od povrijeđenih nije životno ugrožen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.