Shaptafi: Građani prihvataju humane ideje, idemo dalje sa realizacijom programa socijalne zaštite
Nevryz Shaptafi

U Ulcinju i dalje živi humanost

Shaptafi: Građani prihvataju humane ideje, idemo dalje sa realizacijom programa socijalne zaštite

Potpredsjednik OO URA Ulcinj Nevryz Shaptafi, koji je nosilac socijalne politike koju URA promoviše u tom gradu, saopštio je da je jako zadovoljan kako građani prihvataju ideje iz programa "URA za Ulcinj - Ulcinj novin genracijama".

"Zaista dugujemo veliku zahvalnost ljudima koji su se brzo ukjučili u realizaciju naše ideje. Do sada se za akciju pružanja besplatnih usluga djeci i mladima bez roditelja, čije usluge ne pokriva Fond zdravstva prijavilo četiri stomatologa, a nekoliko njih je takođe ponudilo logistiku i besplatne usluge, ostalim ugroženim slojevima stanovništva. To govori da u našem Ulcinju i dalje živi humanost i da građani, često različitih političkih ili društvenih ubjeđenja, podržavaju humane akcije sa jednakim žarom."

Shaptafi je naglasio da URA ide dalje sa prezentacijom programa socijalne zaštite i da će javnost uskoro biti upoznata sa ostalim idejama koje URA namjera sprovesti. Posebno je istakao ideju obezbjeđivanja obroka za socijalnu ugroženu djecu do devetog razreda osnovne škole sa čijom realzicijom URA kreće narednih dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.