Novak odradio prvi trening u Australiji, čeka se odluka
Foto: Facebook

Novak odradio prvi trening u Australiji, čeka se odluka

Novak Đoković, najbolji srpski teniser, stigao je u Melburn i odradio prvi trening pred start prvog Grend Slema sezone Australijan Opena.

Prethodnih nedjelja traje velika neizvesnost da li će se i kada Novak vratiti na teren, a njegovo učešće na turniru koji je osvajao šest puta još uvek je pod velikim znakom pitanja, prenosi B92.

Trenutno dvanaesti igrač svijeta nije igrao još od četvrtine finala Vimbldona prošle godine, posle čega je uslijedila pauza zbog hroničnih problema sa laktom.

Srbin je posle šestomjesečne pauze odložio je povratak na teren i povukao se iz Abu Dabija i Dohe, jer je i dalje osjećao nelagodnost u laktu, ali će ipak igrati na egzibicijama u Kujongu i 'Tie break tensu' od 10. januara. 

Đoković je u četvrtak na Instagramu ostavio poruku da je spreman da zbog AO pređe preko 11.000 kilometara, dok direktor turnira Kreg Tili najavio da će Novak biti spreman. 

U međuvremenu, u Australiju je stigao i prvi reket sveta Rafael Nadal, čiji je nastup takođe nepoznanica. 

Otvoreno prvenstvo Australije kreće 15. januara i traje do 28. ovog mjeseca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.