Kisić Petrović puštena iz pritvora, u novogodišnjoj noći bila u Dubrovniku?
Danijela Kisić Petrović

Kisić Petrović puštena iz pritvora, u novogodišnjoj noći bila u Dubrovniku?

Uz jemstvo od 100.000 eura iz pritvora je puštena Danijela Kisić Petrović (65), za koju je policija tvrdila da priprema nečiju likvidaciju.

Baranka je  iz spuškog  Istražnog  zatvora izašla  29. decembra  i, prema nezvaničnim informacijama  “Vijesti”, odmah napustila Crnu Goru.

“Vijesti” saznaju da je Kisić Petrović viđena u Dubrovniku u novogodišnjoj noći. Nije poznato da li se vratila u Crnu Goru.

Ona je uhapšena 17. decembra nakon što je policija pretresom njene kuće u Baru pronašla arsenal oružja.

Branilac Kisić-Petrović, advokat Danilo Mićović  za “Vijesti” je potvrdio da je istražni sudija Osnovnog suda  u Podgorici prihvatio da uz položeno jemstvo Baranku pusti da se brani sa slobode. 

“Sudija Miladin Pejović je prvobitno prihvatio da joj uz jemstvo od 50.000 eura ukine pritvor, ali se na tu odluku žalilo tužilaštvo i vijeće je ukinulo. Nakon toga predložili smo jemstvo od 100.000 eura i ono je prihvaćeno. Odluka je postala pravosnažna u petak, kada je i puštena iz pritvora”, kazao je Mićović. 

On je rekao da ne zna da li je Kisić  Petrović napustila Crnu Goru, ali da joj nije određena mjera oduzimanja putnih isprava. 

Nakon hapšenja Baranke iz Uprave policije zvanično su saopštili da  su hapšenjem Kisić Petrović spriječili likvidaciju, ali nijesu saopštili čiju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.