Požar u kući Bila Klintona u Njujorku

Požar u kući Bila Klintona u Njujorku

U kući nekadašnjeg predsjednika SAD Bila Klintona i njegove supruge Hilari na kratko je izbio požar, saopštile su vlasti Njujorka, a nema informacija da je neko povrijeđen, prenosi AP.

Navodi se da je policija oko 14.50 sati po lokalnom vremenu primila poziv da je izbio požar u mjestu Čapakva, na nešto više od sat vožnje od Njujorka, a da je vatra ugašena oko 15.15 časova, ali su vatrogasci i dalje na licu mjesta.

Portparol Klintonovih Nik Meril napisao je na Tviteru da je požar izbio u dijelu kuće koji koriste pripadnici obezbjeđenja, a ne bračni par Klinton.

Dodao je i da nekadašnji predsjednik i prva dama Amerike nisu bili u kući u trenutku izbijanja požara.

AP navodi da nema informacija o uzroku požara, prenosi N1.

Klintonovi su kuću u okrugu Vestčester kupili 1999. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.