Suspendovana policajka jer je krila pištolj
Foto: Beta

Bila u društvu ubijenog Baltića

Suspendovana policajka jer je krila pištolj

Policijska službenica M. N. koja je bila u društvu ubijenog Davorina Baltića biće suspendovana i biće krivično gonjena zbog sumnje da je ometala pravdu.

Kako je objavio MUP Srbije, njihova službenica je bila u društvu ubijenog državljanina Crne Gore koji se povezuje sa crnogorskim kriminalnim klanom, a sumnjiči se da je nakon ubistva pokušala da sakrije njegov pištolj. Policija je tokom uviđaja pronašla oružje.

Osim krivične prijave, protiv policijske službenice će biti pokrenut i disciplinski postupak.

Baltić je ubijen 1. januara na Vračaru ispred kuće u kojoj je vjerovatno živio, kada su ga ispred vrata od garaže izrešetali napadači.

Kako su ranije objavile "Novosti", policijska službenica koja je bila sa njim u vozilu je bila "kuma njegove supruge" i išla je kod njih da im čestita Novu godinu.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.