Putnik Rajanera sjeo na krilo aviona iz protesta
ilustracija

Ljut zbog kašnjenja

Putnik Rajanera sjeo na krilo aviona iz protesta

Putnik aviona kompanije Rajaner je uhapšen nakon što je sjeo na krilo u znak protesta što se malo duže čekalo na izlazak iz aviona koji je sletio u Španiju.

Kako prenosi BBC, avion iz Londona je sa polijetanjem kasnio sat vremena, a kada je stigao u Malagu, zadržan je još pola sata.

Jedan od putnika, koji je po navodima sredovječni Poljak, je nakon slijetanja upotrijebio izlaz za hitne slučajeve i sjeo na krilo aviona.

Nakon što su ga ubijedili da se vrati u kabinu, uhapsilo ga je aerodromsko obezbjeđenje.

Ovaj neobični incident se dogodio na letu iz Londona za Malagu 31. decembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.