Ova tri znaka otkrivaju da imate savršen seks
Ilustracija

Vrhunski užitak

Ova tri znaka otkrivaju da imate savršen seks

Potpuna opuštenost je preduslov za vrhunski užitak, a ovo su znaci da ste na pravom putu.

Partneru smijete da kažete sve svoje seksualne potrebe

Potpuna otvorenost u komunikaciji između partnera je jako važna. Samo sa osobom kojoj nesputano prije seksa možete da kažete sekusalne potrebe i želje, ali i da joj za vrijeme seksualnog odnosa dajete upustva, možete da doživite savršeno iskustvo. 

Smijete se nakon seksa 

Seks pojačava lučenje hormona sreće i zadovoljstva, ali samo seks bez ustezanja. Ako se nakon intimnog čina smiješite jer se dobro osjećate to znači da u vašem krevetu nema nikakvih problema. 

Imate iste želje 

Ako vam se želje u krevetu, tempo i očekivanja od odnosa u krevetu poklapaju, to je, kažu stručnjaci, odličan znak. Ukoliko ste ispunili sve ove kriterijume, to znači da je vaš seks savršen. A kako stručnjaci pod savršenim seksom podrazumijevaju i emotivnu povezanost i otvorenost partnera jedno prema drugom, test pokazuje i da imate odličnu vezu.

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.