DF pitao Katnića: Da li je Sinđeliću prijećeno silovanjem da promijeni iskaz?
DF

DF pitao Katnića: Da li je Sinđeliću prijećeno silovanjem da promijeni iskaz?

Predsjedništvo Demokratskog fronta postavilo je tri pitanja glavnom specijalnom tužiocu Milivoju Katniću.

Iz DF-a su upitali da li je istinit snimak saslušanja Saše Sinđelića od 27.10.2016. kojem je prisustvovao specijalni tužilac Saša Čađenović.

"Da li je u organizaciji Milivoja Katnića prijećeno silovanjem Saši Sinđeliću da promijeni iskaz koji je dao u tužilaštvu u Beogradu? Da li je Milivoje Katnić kao sudija apelacionog suda zbog kompromitujućeg ponašanja u jednom slučaju umalo nečasno otpušten iz službe i bilo mu predloženo da se pridruži advokatskoj kancelariji jednog advokata koji je sa funkcije sudije bio ražalovan zbog sličnog ponašanja", upitali su iz Fronta, prenosi RTCG.

Oni su dodali da neće dobiti nijedan odgovor na postavljena pitanja.

"Znajući da nećemo dobiti nijedan odgovor, predlažemo SDT - u, da umjesto što saslušava zaposlene, sam sebe prikači na poligraf i testira na ova tri pitanja, u nadi da poligraf ne izgori čim saopšti ime i prezime", poručili su iz Fronta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.