Ubijen Crnogorac u Beogradu: Ispaljeno više hitaca, pronađen u vozilu

Nastavak obračuna kriminalnih klanova?

Ubijen Crnogorac u Beogradu: Ispaljeno više hitaca, pronađen u vozilu

Davorin Baltić (41), državljanin Crne Gore koji je dovođen u vezu sa kavačkim klanom, ubijen je nešto prije ponoći u Beogradu, piše "N1".

Ubistvo se dogodilo u Ulici Internacionalnih brigada na Vračaru, a Baltić, u kog je ispaljeno više hitaca iz vatrenog oruzja, pronađen je mrtav u svom vozilu.

Prema riječima portparola Hitne pomoći Nade Macure, policija je u 23:15 sati Hitnoj pomoći predala poziv za intervenciju u Ulici Internacionalnih brigada 50, zbog upucavanja, a ljekarska ekipa je na licu mjesta konstatovala smrt muške osobe.

Kriminalistički inspektori obavili su uviđaj i za ubicom se traga. Baltić je dovođen u vezu sa kavačkim klanom, a prvi rezultati istrage ukazuju da je u pitanju nastavak obračuna crnogorskih kriminalnih klanova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.