Spektakularan doček 2018. godine: U Budvi, Tivtu, Herceg Novom...

Građani uživali u najluđoj noći

Spektakularan doček 2018. godine: U Budvi, Tivtu, Herceg Novom...

Budva je priredila spektakularan doček 2018., a na trgu je pjevao jedan od najpoznatijih ex jugoslovenskih bendova „Bijelo dugme“ predvođen Goranom Bregovićem.

Budva je priredila spektakularan doček 2018., a na trgu je pjevao jedan od najpoznatijih ex jugoslovenskih bendova „Bijelo dugme“ predvođen Goranom Bregovićem.

Došli su i pjevači koji su bili sastavni dio ovog benda Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

Posjetioce metropole turizma je u dobar provod uveo trenutno najpoznatiji tribute bend „Queen real tribute“, bend iz Beograda.

Više hiljada Tivćana i njihovih gostiju dočekalo je Novu 2018. godinu na gradskoj rivi Pine uz Džibonija.

Publika je uživala u dobrom štimungu uz poznate numere Sreća, Dobri ljudi, Ovo mi je škola…

Nekoliko hiljada Novljana i njihovih gostiju dočekali su Novu 2018. u sjajnoj atmosferi i bez ijednog incidenta, saopšteno je iz te opštine.

Spektakularni doček koji su, kako su naveli, u parku Boke organizovali Opština Herceg Novi i Turistička Organizacija, počeo je nastupom nikšićke grupe Senkina đeca.

"Oni su sopstevnim interpertacijama velikih svjetskih i domaćih rock-pop hitova odlično zagirjali prisutne, da bi binu oko 23.15 h prepustili Novljaninu, poznatom kontautoru Vladu Georgievu", navode u saopštenju.

"Prvi put da me neko pozvao da sviram za Novu godinu u gradu u kojem sam rođen i ja sam zaista pozitivno euforičan“, poručio je Georgiev sa bine.

Praćen ovacijama, serijom hitova jedan od najpopularnijih muzičara regiona je podizao atmosferu da bi kulminacija bila u ponoć kada je za bubnjeve sjeo još jedan poznati muzičar iz Herceg Novog, Dragoljub Đuričić koji je prepoznatljivim ritmom dao zvučnu podlogu spektakularnom vatrometu.

Novu godinu su okupljenima u parku Boka sa bine čestitali mladi vaterpolisti Jadrana Carine, kadetski reprezentativci Crne Gore koji su osvojili 2017. godine zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu na Malti. Za svih osam kadeta Turistička organizacija Herceg Novi obezbijedila je novčane nagrade, a u ime hercegnovskih prvaka Evrope zahvalio se kapiten Luka Murišić.

"Uz čestitku mladih ,ajkula" i prepoznatljive tonove pjesme ,,Anđele" koju je u glas pjevao prepun park Boka, Vlado Georgiev je Novljane i njihove goste uveo u 2018. godinu.

Koncert Vlada Georgieva i javni doček na otvorenom u hercegnovskom parku Boka završio se 15 minuta prije 2 sata do kada se na tri punkta svim prisutnima dijelilo besplatno vino i pivo.

Odabir lokacije i učesnika programa pokazalo se kao pravi potez, jer se uz izuzetno dobru posjetu, ovim spektakularnim dočekom park Boka nametnuo kao idealno mjesto za organizovanje značajnih manifestacija", zaključuje se u saopštenju.

Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.