Evo gdje će biti najbolji provod za najluđu noć
Ilustracija

Organizacije za doček širom Crne Gore

Evo gdje će biti najbolji provod za najluđu noć

Građane Crne Gore koji su se odlučili za doček Nove godine na nekom od trgova širom zemlje zabavljaće najpoznatija imena domaće muzičke scene.

Više crnogorskih gradova ogranizovaće doček Nove godine na otvorenom. Slaviće se u Podgorici, Budvi, Kotoru, Tivtu, Herceg Novom i Baru, a građane i goste zabavljaće najpoznatija imena regionalne muzičke scene.

U ovim gradovima nastupiće neke od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda poput grupa Bijelo dugme, Bajaga i instruktori, Letu štuke, kao i solisti Toni Cetinski, Marija Šerifović, te Sergej Ćetković.

Tako će građane Podgorice i turiste na Trgu nezavisnosti zabavljati hrvatska pop zvijezda Toni Cetinski. Bogat program pripremljen je i za prvi dan 2018. godine, kada će se na velikoj bini pojaviti Sergej Cetković.

Bogat program pripremila je i metropola turizma - Budva. Tako će građane zabavljati "Bijelo dugme", predvođeno Goranom Bregovićem. 

Prvog dana nove godine publiku u Budvi će zabavljati grupe Elemental i Dubioza kolektiv.

Zvijezda pop muzike Marija Šerifović za doček Nove godine zabavljaće publiku u Baru, na Trgu Vladimira i Kosare u centru grada. Prvog dana Nove godine, na trgu će nastupiti grupa "Plavi orkestar".

U Tivtu će novogodišnji program trajati 15 dana, a na dočeku 31. decembra pjevaće hrvatski pjevač Gibonni. Prvog dana 2018. u Tivtu će pjevati Željko Joksimović.

Nakon jednogodišnje pauze u Kotoru će biti nastavljena praksa organizovanja dočeka na otvorenom za ljubitelje alternativne muzike, pa će publika na Trgu od oružja i u 2018. ući uz neka od vodećih imena regionalne scene.

Prema najavi organizatora 31. decembra će nastupiti lokalni sastav Light Under the Black Mountain, bosanskohercegovački bend Letu štuke, hercegnovska legenda Rambo Amadeus, te kultni beogradski sastavi Partibrejkers i Električni orgazam.

Prvog dana 2018. godine zakazani su nastupi jednako atraktivnih izvođača – koncerti će održati Veliki prezir, Stray Dogg, Obojeni program, Let3 i Disciplin A Kitschme.

Poznati kantautor Vlado Georgiev glavna je zvijezda dočeka Nove godine u Herceg Novom.

Prvog dana 2018. godine u sklopu novogodišnjeg programa na trgu će svoj koncert održati poznati beogradski pop-rock sastav Van Gogh, dok će drugog januara poklon koncert Novljanima i njihovim gostima održati, takođe beogradski sastav, Tropico bend.

Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.