Katarina Grujić otkrila planove o udaji za Podgoričanina
Katarina Grujić

Katarina Grujić otkrila planove o udaji za Podgoričanina

Poslije fijaska veze sa Nemanjom Buhom, pjevačica Katarina Grujić je ušla u vezu sa Kostom Obradovićem iz Podgorice. Sa njim se ne pojavljuje u javnosti, ali on je uvijek prisutan, mada Katarina o njemu ne želi da govori.

Za Kostu kaže da je tretira kao kraljicu.

“Ne eksponiram dečka, koliko sam naših fotografija okačila na društvene mreže? Jednu? Dvije? Neću previše otkrivati, mislim da je za sada toliko dovoljno. Ali da ti kažem, dobila sam 13 poklona od njega za Novu godinu, sve je savršeno. Ljude ipak ne bi trebalo da zanima ko je on, trebalo bi da ih zanimam ja i moja karijera. Stani malo, imam 25 godina, neću da se udam”, kazala je Katarina za Kurir.

5a2a6c5cc6d44abdab870e050a0a0a67UntitledpreviewOrg

Sa druge strane, dugo se borila sa gubitkom glasa, zbog čega je veoma patila.

“Mjesec dana sam prehlađena i vučem to. Pila sam 15 dana antibiotike i ništa mi nije pomoglo. Razboljela sam se jer sam u jednom gradu gdje je 15 stepeni, a onda odem na minus pet, ali, bože moj, nadam se da će sve uskoro riješiti”, kaže vlasnica hita “Paranoičan”.

Što se želja za Novu godinu tiče, Kaća kaže da želi samo jedno:

"Ono što sebi želim je zdravlje, jer sam bila u situacijama da izgubim zdravlje, i to mi je najbitnije. Za ostale stvari ja mogu da se potrudim. Bilo je teško kada nisam imala glas devet mjeseci, ali, bože moj, podrška od porodice mi je najviše značila, uspjela sam da ostanem jaka i ne pokleknem. Jesam bila u depresiji, trudila sam se, borila sam se i prebrodila sam sve", kaže ona Katarina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.