3000 eura za novogodišnje i humanitarne pakete Crvenom krstu
Ilustracija

Donacija kompanije Telenor

3000 eura za novogodišnje i humanitarne pakete Crvenom krstu

Kompanija Telenor je Crvenom krstu Crne Gore uručila donaciju od 3000 eura, koja će biti iskorišćena za nabavku novogodišnjih paketića za djecu i humanitarnih paketa za porodice, koje su socijalno ugrožene. Umjesto kupovine poklona partnerima, sredstva za tu namjenu kompanija je preusmjerila u humanitarne svrhe, saopšteno je iz Telenora.

"Donacija će biti realizovana početkom januara, kada će Crveni krst Crne Gore izvršiti nabavku paketa i njihovu distribuciju, putem opštinskih organizacija Crvenog krsta širom Crne Gore. Prioritet će imati oni korisnici koji su socijalno najugroženiji i koji u prethodnom periodu nisu bili obuhvaćeni distribucijom sličnih vidova pomoći", saopšteno je.

U Crvenom krstu Crne Gore su zahvalni na ovoj vrijednoj donaciji, koja je posebno značajna u prazničnim danima, kad se trudimo da pomognemo i usrećimo što više naših korisnika, a prvenstveno djece.

"Drago nam je što je kompanija Telenor i na ovaj način iskazala svoju društvenu odgovornost i još jednom prepoznala Crveni krst kao organizaciju sa kojom može realizovati humane i lijepe inicijative. Nadamo se da će njihovim primjerom biti vođeni i drugi privredni subjekti, jer je svako doba pravo vrijeme za dobrotu i solidarnost" - naglasili su predstavnici Crvenog krsta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.