DPS Budva: Raspad koalicije zasnovane na ogromnoj mržnji prema DPS -u

DPS Budva: Raspad koalicije zasnovane na ogromnoj mržnji prema DPS -u

Budvanska vladajuća koalicija se raspala, i to samo dva dana nakon tvrdnje odlazećeg predsjednika Opštine da u njoj sve odlično funkcioniše, istakli su iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista.

Kako su ocijenili iz te partije, današnje neodržavanje sjednice lokalnog parlamenta i najava odbornika SNP-a da izlaze iz vlasti, po ko zna koji put dokazuje koliko je ova koalicija bila nefunkcionalna, iako se punih godinu dana grčevito, ali na štetu Budvana, borila svim sredstvima, pa i onim nedozvoljenim, da ostane na vlasti.

"Za očekivati je da predsjednik Opštine zajedno sa predsjednikom Skupštine demagoški plasira jednu od mnogih teorija zavjere, ali bi za njih ljekovitije bilo da se zapitaju zašto se samo dan pred "prvi rođendan",  raspala koalicija zasnovana na ucjenama, prijetnjama, političkoj korupciji i prije svega ogromnoj mržnji prema DPS -u", naveli su iz DPSa Budva uz navođenje nekoliko potencijalnih razloga:

"Da li zato što nijesu ispunili niti jedno predizborno obećanje, da li zbog podjela koje je odlazeći predsjednik Opštine posijao sa svojom družinom, da li zato što su u javnu upravu udomljavali rodbinu svojih partijskih funkcionera i svetili se svima koji nijesu bili dio njihove družine".

U budvanskom DPSu su uvjereni da je demontaža ovih neprincipijalnih koalicija zasnovanih na mržnji i pukom interesu započela u Budvi i da će se ubrzo nastaviti u Kotoru i Herceg Novom gdje je, takođe, političko profiterstvo nadvladalo potrebe grada i interese građana.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.