Pjevačica Romana o bolesti koju ima 25 godina: Ponosna sam što uspijevam...
Romana Panić

Pjevačica Romana o bolesti koju ima 25 godina: Ponosna sam što uspijevam...

Pjevačica Romana Panić se već dvije i po decenije se trudi da balansira stvari u svojoj svakodnevici, ne bi li mogla da vodi normalan život.

Romana Panić veoma vodi računa o tome šta unosi u svoje tijelo, s obzirom da od tinejdžerskih dana boluje od dijabetesa.

- Imam životni zadatak da sebe dovedem u red kad je hrana u pitanju. Ponosna sam što uspijevam u tome - rekla je ona za "Gloriju", pa dodala čega se dugo pridržava.

- Najteže mi je da kontrolišem količinu, pošto moram na svakih četiri-pet sati da jedem malo i da prestanem onda kada je najslađe. Ali to i jeste umjetnost življenja, pronaći balans u svemu što radiš i biti umjeren, jer nam je onda sve dozvoljeno - jasna je bila Romana. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.