Žestok sudar mazde i još četiri vozila (VIDEO)
Foto:Screenshot

Žestok sudar mazde i još četiri vozila (VIDEO)

Stravična nesreća dogodila se u srijedu na mostu u ruskom Omsku.

Vozač Mazde 323 očito je zaboravio na savjet da je pri niskim temperaturama potreban poseban oprez zbog stvaranja poledice na mostovima, ispred tunela i nadvožnjaka.

Rus je izgubio kontrolu nad automobilom, Mazda je prešla u suprotnu traku i tamo udarila u čak četiri vozila – Volgu, teretnu GAZellu, Toyotu Corollu i Toyotu Carinu.

Mazda je razbijena u krhotine pri čemu je, na svu sreću, čitav ostao samo dio kabine s vozačkim i suvozačevim sjedištem.

To je omogućilo vozaču i suvozaču Mazde da prođu samo s lakšim povredama, iako ostaje dilema da li se na prvom snimku vidi ljudsko tijelo katapultirano iz kabine.

Kod ostalih učesnika nesreće zabilježena je samo materijalna šteta. Udes je zabilježen iz dvije kamere.

Radio Sarajevo

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.