Najbolji vaterpolista svijeta završava karijeru zbog probelma sa srcem?
Sandro Sukno

Najbolji vaterpolista svijeta završava karijeru zbog probelma sa srcem?

Sandro Sukno, koji je nedavno bio proglašen za najboljeg vaterpolistu svijeta u 2017. godini, možda će biti prinuđen da završi karijeru u 27. godini.

Reprezentativac Hrvatske ima srčane problema i izvjesno je da će propustiti ostatak sezone.

"Koliko god bio spreman na sve, ovako nešto te šokira, tek mi je 27 godina... Moram da uradim još detaljne analize, pa da vidimo šta će biti", rekao je Sukno za "Tportal".

Njemu su oktobru otkriveni zdravstveni problemi, koji su zahtijevali dalje preglede. Poslije njih Suknu je rečeno da neće moći da igra do kraja sezone, dok je i nastavak karijere upitan.

Sukno je vodio "barakude" do zlata na Svjetskom prvenstvu, a trenutno je igrač Pro Reka sa kojim ima ugovor do kraja ove sezone.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.