Katarini Grujić i njenom dečku iz Podgorice prijetili pištoljem, reagovala i policija!
Foto: Instagram , Katarina i Kosta

Drama u Beogradu

Katarini Grujić i njenom dečku iz Podgorice prijetili pištoljem, reagovala i policija!

Katarini Grujić i njenom dečku Kosti Obradoviću nepoznati momci prijetili su pištoljima u noći između četvrtka i petka u restoranu “Užice” u Beogradu.

Pjevačicin izabranik se posvađao sa momcima koji su sjedjeli za susjednim stolom, a pošto problem nisu uspjeli da riješe riječima izvadili su oružje.

“Kaća i Kosta su bili sa društvom u restoranu, a oko tri sata ujutru izbila je žestoka frka. Ti momci su nešto dobacivali Katarini i njen dečko je odlučio da se obračuna s njima. Počeo je da se svađa, a ona je bezuspješno pokušavala da ga smiri. Ona nije uspjela da ga obuzda, ali zato jesu ti momci. Izvadili su pištolj i uperili su ga ka njemu. Kaća je vrisnula od straha. Mnogo se uplašila, bila je blijeda kao krpa”, priča izvor za Informer koji se zatekao na licu mjesta.

2537katarinagrujicikoleobradovicf

Katarina i Kosta

On dodaje da je nastao totalni muk u restoranu jer su se svi gosti u objektu ukočili do straha i niko nije znao kako da reaguje.

“Samo se taj pomahnitali mladić čuo u restoranu. Vikao je na Kostu, prijetio mu. Kaća je bila prestravljena. Taj revolveraš je bio sa nekim drugom, koji ga je na kraju obuzdao. Rekao mu je da skloni pištolj da neko ne bi neko zvao policiju. Čim je on spustio oružje, Kaćin dečko ga je prijavio i patrola je došla u kratkom roku”, objašnjava izvor Informera.

Kada je došla policija, svi su potvrdili da je bilo svađe, ali momci koji su napali pjevačicu i njenog dečka nisu priznali da su imali oružje.

“Katarina i Kosta su tvrdili da im je dečko prijetio pištoljem, a on i drug su negirali da su imali oružje. Izgleda da su ga negdje sakrili dok su čekali da dođe policija. Inspektori su ih pretresli, ali ni kod njih, ni u njihovim kolima nisu pronašli pištolj, tako da nisu imali osnova da ih privedu. Samo je načinjen zapisnik.”

368025300

Katarina Grujić

Kaća je u prvi mah negirala da se išta dogodilo. Kada su joj objasnili da su poznati svi detalji i da je priča potvrđena sa više strana, kratko je poručila:

“Meni je dosta u životu i skandala i problema i svega, i baš ne želim da se o takvim stvarima piše. I da jeste i da nije istina”.

Katarina Grujić je otpočela vezu sa Kostom Obradovićem prije nekoliko mjeseci. Od samog početka Crnogorac je izazivao pažnju jer je pjevačica stikerima krila njegovo lice na fotografijama na društvenim mrežama. Bez obzira na to što Kosta nije želio da se o njemu piše u javnosti, ubrzo su se pojavile njegove gole slike. Poslije toga je odjeknula vijest da je Katarinin dečko hapšen zbog iznude 1.632 eura sa dvojicom drugara. Kosta je inače vlasnik agencije koja se bavi rentiranjem jahti i luksuznih automobila.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.