Tesla ispunila jednu od poslednjih želja čovjeku na samrti

Tesla ispunila jednu od poslednjih želja čovjeku na samrti

Iako uveliko kasni sa isporukama Modela 3, kompanija Tesla stavila je humanost ispred profita i ispunila jednu od poslednjih želja čovjeku na samrti.

Član jednog foruma Tesla automobila pod nadimkom "Graniteds", koji je u četvrtom stadijumu raka, poželio je da nekoliko dana provede upravo u Modelu 3. 

"Imam još 3-4 mjeseca života. Poslednja stvar na mojoj listi želja je Model 3. Volio bih da imam nekoliko dana da doživim to iskustvo i užitak. Pitam se da li postoji takva mogućnost?", napisao je "Graniteds". 

Druga članica tog foruma, Boni Norman ga je upitala da li bi želio da bar proba Model 3 koji je u nečijem vlasništvu, ali je istovremeno krajem novembra proslijedila ovu želju kompaniji Tesla. 

Već sljedećeg dana "Graniteds" je pozvan u kompaniju da izabere i konfiguriše sopstveni Model 3. Protekle nedelje Tesla mu je isporučio automobil uz privatnu turu obilaska kompanije, dok mu je predsjednik prodaje, Džon Meknil, objasnio kako Model 3 funkcioniše.

B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.