Radičević dio crnogorske javnosti nazvala miševima
foto: germanyhandball2017.com

Ne priliči joj ovako ponašanje

Radičević dio crnogorske javnosti nazvala miševima

Jovanka Radičević odigrala je dobro po povratku u nacionalni tim, ali je onda uradila nešto što kapitenu reprezentacije nikako ne priliči.

Kritičare je na društvenim mrežama nazvala miševima.

“Biti dio ovog tima je čast i privilegija. Hvala na 23 prelijepa dana, bilo je emocija, smijeha, suza… Možda smo mogli i korak više, ali ponosna sam na vas. Hvala svima na podršci i kada smo gubili kada smo pobjeđivali, veliki pozdrav za sve koji su nas poslali kući poslije Japana inazvali nas L od lavica. E moji dragi miševi, mi smo za sve takve lavčine”, napisala je rukometašica Vardara na Instagramu.

Jovanki možemo da čestitamo na prikazanom na terenu, ali ovakav način obraćanja ne može da služi na čast djevojci koja je sa kapitenskom trakom predvodila nacionalnu selekciju u Njemačkoj.

Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje, naročito ako to radi bez vrijeđanja nekog drugog, ali biti reprezentativac znači i biti iznad komentara navijača.

“Lavice” jesu u Njemačkoj napravile korak naprijed poslije dva takmičenja na kojima nisu prošle prvu fazu.

Ali, da nije bilo fantastične intervencije Marine Rajčić u meču sa Brazilom, možda bi se već poslije takmičenja po grupama vratile u Crnu Goru.

Kao narod skloni smo da brzo poletimo i dižemo u zvijezde, ali isto i žestoko kritikujemo.

Jovanka je uradila mnogo na našu zemlju, crnogorski rukomet, ali dio javnosti koji je kritički reagovao na poraz od Japanka nikako nije smjela da nazove miševima.

CdM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.