Uznemirujući sadržaj: Tuča navijača Partizana, više od 20 povrijeđenih (FOTO/VIDEO)
Foto: novosti.rs

Jednom navijaču se bore za život, hitno prebačen na reanimaciju

Uznemirujući sadržaj: Tuča navijača Partizana, više od 20 povrijeđenih (FOTO/VIDEO)

Navijači Partizana međusobno su se sukobili na južnoj tribini stadionu u Humskoj, tokom prvog poluvremena 156. vječitog derbija, a u tuči je bilo povrijeđenih.

U masovnoj tuči na jugu, koja je počela sredinom prvog poluvremena i trajala je nekoliko minuta, korišćene su baklje sa obije zaraćene strane.

Izvještač Tanjuga sa stadiona javlja da je do incidenta došlo nakon što je jedan dio pristalica crno-bijelih zapalio zastavu Partizana u sukobu dvije grupe.

Potom je u žestokoj tuči desetak njih zadobilo povrede i sišlo sa tribine skoro bez odjeće.

Derbi11

Pripadnici Žandarmerije reagovali su upadom na južnu tribinu i smirili situaciju. Huligani su privedeni i stadion napustili u pratnji policije.

Ljekari se bore za život jednog navijača Partizana javlja portal Telegraf.

Derbi9

"Povrijeđeno je 17 do 19 navijača, još se ne zna tačan broj jer se nisu sve ekipe vratile sa terena. Jedan mladić je prevezen na reanimaciju na Vojnomedicinsku akademiju koja je dežurna", rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. 

Derbi13

Utakmica između fudbalera Partizana i Crvene zvezde počela je u 18 sati.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.