Ostvaren parlamentarni status u Petnjici
Demokrate

Ponovljeno glasanje

Ostvaren parlamentarni status u Petnjici

Nakon ponovnog glasanja na biračkom mjestu Savin bor, Demokratska Crna Gora uspjela je da ostvari parlamentarni status u Skupštini opštine Petnjica, saopštile su Demokrate.

"Uprkos mobilisanju svih raspoloživih resursa od strane flomasteraša iz DPS-a, koje je propraćeno djelovanjem formalnih i neformalnih centara moći, Demokrate su, nakon ponovljenog glasanja na biračkom mjestu Savin bor, uspjele da ostvare parlamentarni status u  Skupštini opštine Petnjica. Ova činjenica samo potvrđuje superiornost ideje Pobjeda, a ne podjela, koja temeljno, svakim danom, ruši dio po dio aktuelne vlasti do njenog konačnog demontiranja. Pri činjenici da su Demokrate imale 19 glasova na današnjim ponovljenim  izborima, u odnosu na 5 koliko smo dobili 26. novembra usljed raznih zloupotreba i pritisaka, egzaktno se može izvući zaključak: Demokrate su danas uzele jedan mandat vladajućoj koaliciji u Petnjici. Ovim smo potvrdili nastavak rasta podrške i nastavak prodora u biračko tijelo  vladajućih partija. Otuda panika, strah i svakodnevni napadi na nas," kazali su iz Demokrata.

Ulaskom Demokrata u SO Petnjice, smatraju, najviše će dobiti građani Petnjice, jer "imaju pravog i istinskog predstavnika u liku budućeg odbornika Demokrata, časnog i iskrenog čovjeka, dr Albina Ćemana."

"Zahvaljujemo se i na ovom jednom, ali vrijednom mandatu časnim i poštenim Bihorcima, koji će uskoro dobiti potpunu slobodu odlučivanja, a ne sumnjamo da će znati da kazne ucjenjivače i one koji su ih obmanjivali, plašili i zavađali. Da podsjetimo, u sedam opština u kojima su do sada održani izbori Demokrate su uzele DPSu preko 4800 glasova. Toliko ćemo im uzeti u Podgorici. Istopićemo ih i u Beranama, Pljevljima, Baru, Bijelom Polju, Rožajama, Žabljaku, Danilovgradu i u svim gradovima u Crnoj Gori. Nema nikakve sumnje da će se trend pada DPS-a, a rasta Demokrata i dalje nastaviti. Nema te računice koja može spasiti DPS od poraza na predstojećim izborima.  Dovoljno je da u svakoj opštini oslabe kao u prethodnih sedam, a nema sumnje da će sunovrat biti još izraženiji, i njihovoj trodecenijskoj vladavini je došao kraj," zaključuju iz Demokrata.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.