Ajkule u Nišu izgubile od Srbije
Foto: Beta

7:4

Ajkule u Nišu izgubile od Srbije

Kombinovani sastav Crne Gore nije imao šansi protiv gotovo najjačem Srbije - u 2. kolu Svjetske lige naši vaterpolisti su u Nišu poraženi rezultatom 7:4.

"Delfini" su, na kraju krajeva, opravdali ulogu favorita, a "ajkule" u većem dijelu meča bile nemoćne u napadu, čak i kada su imale rezultatski priključak.

Srbija je vodila sa 3:0, a Crna Gora je prvi gol dala 3 minuta i 44 sekunde prije kraja druge četvrtine kada je Aleksandar Ivović pogodio za 3:1.

Potom je i Bojan Banićević dao gol za 3:2, a prvo poluvrijeme je pogotkom završio Milan Aleksić koji je matirao Dejana Lazovića devet sekundi prije kraja za 4:2 u napadu s igračem više.

Nastavak je potpuno pripao Srbiji, koja je imala i četiri gola prednosti (7:3), a "ajkule" su posljednju šansu da se vrate u meč propustile šest minuta prije kraja kada je Gojko Pijetlović zaustavio Dragana Draškovića kod rezultata 7:4...

Domaćina je do trijumfa predvodio Aleksić sa tri gola, dok je Miloš Ćuk pogodio mrežu protivnika dva puta.

Kod Crne Gore, po jednom su ogađali Ivović, Banićević, Marko Petković i Draško Brguljan.

Srbiji je ovo druga pobjeda (nakon što je bila bolja od Rumunije na startu sa 12:3), dok je naš tim upisao poraz u prvoj utakmici ove sezone u Svjetskoj ligi.

Crna Gora naredni meč u ovom takmičenju igra kod kuće sa Rumunijom 16. januara naredne godine.

Srbija - Crna Gora 7:4 (2:0, 2:2, 2:1, 1:1).

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.